ايمي عضو
عدد المساهمات : 10 تاريخ التسجيل : 06/12/2009
| موضوع: طريقة عمل الجلاش بالحمة المفرومة الثلاثاء ديسمبر 08, 2009 1:07 am | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته طريقة عمل الجلاش بالحمة المفرومة المقادير لفه من الجلاش عدد2 بيضه كوب لبن نصف كوب سمن نصف كيلو لحم معصج في الصلصه ملح وفلفل الطريقة نحضر صينيه مستطيله وندهنها بالسمن ثم نضع نصف طبقات الجلاش ثم ندهن سمن نضع اللحم المفروم ثم نضع باقي الطبقات ثم نقوم بالتقطيع ثم نضع اللبن مع الملح والفلفل وباقي السمن والبيض ونقلبهم ثم نضع الصنيه في الفرن حتي تصفر ثم نخرجها من الفرن ونسقي الصينيه بالخليط من كل الجوانب ثم نضعها في الفرن مره ثانيه ونتابعها حتي يحمر الوجه وبالهنا والشفا | |
|
مدير المنتدي المدير العام
عدد المساهمات : 427 تاريخ التسجيل : 22/11/2009 الموقع : sohag
| موضوع: رد: طريقة عمل الجلاش بالحمة المفرومة الجمعة ديسمبر 11, 2009 8:56 pm | |
| فتحتي نفسنا يا ايمي شكرا ليكي علي الطريقة وعايزنك دايما معانا في مطبخ المتدى باكلاتك اللزيزة ------------ ------ مع تحياتى مدير المنتدى
| |
|