سنين
هـــذه الرســـالة تفيـــد بأنـــك غيــــر مسجـــل لدينـــا
ويســـعدنا كثيـــراً إنضمــامك لنـــا ..
مـــــع تحيـــــات
إدارة المنتــدي
سنين
هـــذه الرســـالة تفيـــد بأنـــك غيــــر مسجـــل لدينـــا
ويســـعدنا كثيـــراً إنضمــامك لنـــا ..
مـــــع تحيـــــات
إدارة المنتــدي
سنين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سنين


 
الرئيسيةعلاء الدينأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفراخ المشوية

اذهب الى الأسفل 
+2
رانيا
مديحه
6 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مديحه
عضو



عدد المساهمات : 9
تاريخ التسجيل : 25/11/2009

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ المشوية   الفراخ المشوية Emptyالخميس ديسمبر 31, 2009 4:25 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ازيكم يابنات
علي فكرة زعلانه منكم خالص خالص كتير يعني bounce affraid

علشان مش لاقية ردود علي موضوعاتي

ولا بتكلموني عن اي حاجة

لكن معلش علي فكرة النهاردة جبتلكم اكله انا شخصياً
بحبها مووووووووووووووت

واكيد انتوا بردوبتحبوها

واكيد بردوا في ناس بتحبها بس مبتعرفش تعملها

وعلشان كدا انا جبتهالكم

وبلاخص لاجل عيون حبيبة قلبي ( رانيـــــــــــــــا ) بنت اغلي واحب واحن اخت وام في الوجود

مبسوطه ياست البنات اكتبي بقي المقدير :
المقادير

فرخه نظيفه ومقطعه او صحيحه زي ما تحبوا

بصله كبيرة مقطعه

البهارات ( ملح - فلفل اسود - بابريكا - توابل مشكله - جوزة الطيب - كمون )

ربع كوب خل ابيض

والمهم في الوصفه دي بقه ( صوص الصويا )

ومعلقه صلصة كبيرة

وفصين توم


الطريقه :

بعد تنظيف الفراخ وتقطيعها نقوم بحزها بالسكين لنصنع فتحات فيها من كل الجوانب لدخوا التتبيله فيها بسهوله

نتبل الفراخ بكل المكونات كل التوابل والبصل والتوم والخل وصوص الصويا

ونضعها في الصينيه ونضعها علي النار لمده ربع ساعه بس هتنزل علي السوائل اللي فيها وتبدأ تستوي علي طول نضعها في الفرن علي درجه حرارة عاليه هتستوي وهتتحمر واللون الاحمر الجميل اللي هتشوفوه ده من البابريكا وهي اساسيه في الوصفه (الفلفل الاحمر الحلو الغير حار) وصوص الصويا طبعاااا
وتطلعيها من الفرن بعد كدا واو خطييييرة
وشكل الصوص بتاعها يجنن علي فكرة
ممكن يتاكل لوحده بالخبز
ودي اكله صحية لانها بدون زيت ولا دهون للناس اللي عايذين رجيم ها ( اكيد عارفين نفسهم صح هههههههه )

عاوزة رأيكم بصراحة ؟؟؟؟

وبألف هنا وشفا جربوها ومش هتندموا



مستنيه رأيكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانيا
عضو
رانيا


عدد المساهمات : 17
تاريخ التسجيل : 25/11/2009

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد   الفراخ المشوية Emptyالإثنين يناير 04, 2010 5:30 pm

احب اشكر حبيبتى مديحه خالص على الاكله الجميله دى وان شاء اله هعملها باذن الله

رينا يخليكى ليا ويكرمك ان شاء الله بلى فى بالك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
صقر الصعيد
عضو
صقر الصعيد


عدد المساهمات : 189
تاريخ التسجيل : 07/12/2009
العمر : 39

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد   الفراخ المشوية Emptyالأربعاء فبراير 03, 2010 10:33 pm

فعلا جميل الله ينور عليكى اتمنى منكى المزيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مدير المنتدي
المدير العام
المدير العام
مدير المنتدي


عدد المساهمات : 427
تاريخ التسجيل : 22/11/2009
الموقع : sohag

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المشوية   الفراخ المشوية Emptyالسبت فبراير 06, 2010 3:28 am

انا بشكر مديحة علي الاكلة اللي انا فعلا بموت فيها
بس انا موعدكيش اني هعملها
بس اوعدك اني هشتريها جاهزة
ههههههههه
معلش مفيش وقت
وسامحينا لعدم الرد للانشغال وضغوط العمل والحياة وليس التجاهل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://senen.ahlamontada.net
samar
مشرف
مشرف
samar


عدد المساهمات : 347
تاريخ التسجيل : 23/11/2009

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المشوية   الفراخ المشوية Emptyالإثنين فبراير 08, 2010 4:26 am

ازاى تزعلى مننا برضه دا كلام
دا انتى منورة المنتدى كله
وخصوصا القسم دا
انا هجرب طريقتك دى

samar

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نفرتيتي
عضو
نفرتيتي


عدد المساهمات : 12
تاريخ التسجيل : 29/11/2009

الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المشوية   الفراخ المشوية Emptyالسبت فبراير 13, 2010 6:14 pm

وصفه جميله فعلا و اكيد هنجربها كلنا و هنعزمك على اكلة فراخ و زي ما قالت الاخت سمر انتي منورانا

نفرتيتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ المشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شاورمة الفراخ البيتى من مطبخى ..... مممممم تحفة
» طريقة تانية سهله وبسيطة لشوي الفراخ تفضلو بالهنا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سنين :: الحلويـــات والطبخ-
انتقل الى: