بسم الله الرحمن الرحيم
اولا احب ان اهنئكم على المنتدى الجميل ده وان شاء الله المزيد من التقدم والتوفيق للجميع
انا النهارده هقولكم على طريقة البيتزا الايطاليه
اول حاجه نقول المكونات الاساسيه للبيتزا والتى تحتوى على
دقيق ابيض على حسب الكميه المرغوبه نقول مثلا نص كيلو دقيق
سكر35 جرام+ملح 5جرام+حليب بودره 25جرام+بيض 1 حبه +زيت او زبده 35جرام
خميره 10جرام+محسن خبز لو امكن ولو مفيش خلاص مش مهم هههههههههههه
الماء على حسب العجينه او ممكن 200 ملى لتر
هذه مكونات العجينه . تخلط جميع المكونات مع بعضها ويتم عجنها جيدا
طبعا بعد العجن تترك العجينه فى الثلاجه لمده نص ساعه او ساعه
واحنا بنستنى العجينه لما تستريح نجيب حبة طماطم ونقطعها مكعبات صغيره وحبة فلفل ونقطعها كمان وزيتون اسود متقطع
ومننساش الجبنه(جبنه موزريلا) بنشتريها من اى سوبرماركت وكمان صلصة البيتزا
بعد متستريح العجينه نفردها فى صنيه تكون مدهونه بالزيت بارتفاع نص سنتيمتر وتوضع عليها الصلصه
نغطى العجينه كلها بالصلصه وبعدين نرش الطماطم والفلفل فوق العجينه وطبعا الزيتون معاهم
وبعد كده نرش الجبنه فوق الطماطم والفلفل والزيتون
وبعد كده توضع البيتزا بالفرن على درجة حراره 220 درجه لمده ربع ساعه
وبالهنا والشفا